Протидія транснаціональній злочинності : навч.-метод. посібник - (:unkn) unknown (Одеса : Гельветика, 2018)
У навчально-методичному посібнику висвітлено основні проблеми протидії транснаціональній злочинності. Навчальний курс сфокусовано на поглибленому кримінологічному вивченні злочинних проявів, що в умовах глобалізаційних перетворень набувають транснаціональних форм. З практичної точки зору навчальний курс включає огляд та засвоєння превентивних стратегій впливу на транснаціональну злочинність, загальносоціальних та спеціально кримінологічних заходів протидії, а також організаційно-правових засад міжнародного співробітництва. У посібнику наводяться методики підготовки до занять, банк тестів, практичних задач, перелік навчальних тем та питань для підготовки до екзаменів. Розраховано на студентів закладів вищої освіти.
Протидія транснаціональній злочинності : навч.-метод. посібник / НУ "ОЮА"; В. М. Дрьомін, Т. В. Мельничук, Ю. О. Стрельковська [та ін.]; рец.: Л. І. Аркуша, А. С. Хильченко. - Одеса : Гельветика, 2018. - 96 с.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; транснаціональна злочинність; transnational crime; транснациональная преступность; протидія транснаціональній злочинності; противодействие транснациональной преступности; counteracting transnational crime