Дисертація на спеціальну тему - Радецький, Сергій Віталійович (Одеса, 2026)
Склад разової спеціалізованої вченої ради: Голова разової спеціалізованої вченої ради – АРКУША Лариса Ігорівна, доктор юридичних наук, професор, завідувач кафедри криміналістики, судових експертиз та поліграфології Національного університету «Одеська юридична академія». Рецензенти: - АЛБУЛ Сергій Володимирович, кандидат юридичних наук, професор, професор кафедри оперативно-розшукової та поліцейської діяльності Національного університету «Одеська юридична академія»; - ГРЕСЬ Юлія Олегівна, кандидат юридичних наук, доцент, доцент кафедри криміналістики, судових експертиз та поліграфології Національного університету «Одеська юридична академія». Офіційні опоненти: - ГУСЄВА Влада Олександрівна, доктор юридичних наук, професор, завідувач кафедри криміналістики та судової експертології Харківського національного університету внутрішніх справ; - ЯНКОВИЙ Микола Олександрович, кандидат юридичних наук, доцент, доцент кафедри кримінального процесу та криміналістики Одеського державного університету внутрішніх справ. Захист відбудеться 13 червня 2026 року об 13:00 в Національному університеті "Одеська юридична академія". Ступінь присуджено на засіданні від 13 червня 2026 року (рішення з грифом обмеження доступу).