Традиційні методи дослідження заперечення - Татаровська, О. В.; Татаровская, О. В.; Tatarovska, О. V. (Одеса : Гельветика, 2014)
Проаналізовано багатоаспектне поняття заперечення. Зосереджена увага на різноманітних функціях заперечення на певних мовних рівнях. Зроблено спробу показати багатофункціональну природу заперечення в природній мові. Доведено, що інтерпретація категорії заперечення здійснюється в межах дії сфери заперечення.
Татаровська О. В. Традиційні методи дослідження заперечення / О. В. Татаровська // Одеський лінгвістичний вісник. – 2014. – Вип. 4. – С. 257-261.
Keywords: сфера діїзаперечення; багатофункціональна природа; природна мова; категорія заперечення; сфера действия отрицания; многофункциональная природа; природный язык; категория отрицания; scope of negation; multifunctional nature; natural language; category of negation