Питання методики проведення релігієзнавчої експертизи - Додіна, Є. Є.; Додина, Е. Е.; Dodina, E. E. (Одеса : Юрид. л-ра, 2009)
У статті розглядаються питання методики проведення релігієзнавчої експертизи, зміцнення стосунків у релігійній сфері, вивчається досвід щодо методики проведення експертиз при реєстрації статутів релігійних організацій.
Додіна Є. Є. Питання методики проведення релігієзнавчої експертизи / Є. Є. Додіна // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Ю. М. Оборотов (заст. голов. ред.), Ю .П. Аленін [та ін.] ; МОН України, ОНЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2009. – Вип. 50. - С. 367-375.
Keywords: методика; реєстрація; релігійні організації; регулювання державно-конфесійних відносин; державні органи; релігієзнавча експертиза; регистрация; религиозные организации; регулирование государственно-конфессионных отношений; государственные органы; религиоведческая экспертиза; methodics; registration; religious organizations; regulating of the state-confecion relationships; state bodies; religious expertise