Про адміністративну відповідальність за порушення інформаційного законодавства України недержавними громадськими організаціями - Хариш, М. С.; Харыш, М. С.; Kharysh, M. S. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті на основі енциклопедичної, теоретичної літератури та нормативно-правових актів України розкрито поняття, ознаки, підстави та особливості адміністративної відповідальності за порушення інформаційного законодавства України недержавними громадськими організаціями. Досліджено настання адміністративної відповідальності за порушення чинного інформаційного законодавства України недержавними громадськими організаціями.
Хариш М. С. Про адміністративну відповідальність за порушення інформаційного законодавства України недержавними громадськими організаціями / М. С. Хариш // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 101-112.
Keywords: недержавні громадські організації; інформаційне законодавство; адміністративна відповідальність; негосударственные общественные организации; информационное законодательство; административная ответственность; non-governmental organizations; informational law; administrative responsibility