Міждисциплінарність як потенціал економічного виміру правового порядку - Шонія, Л. В.; Шония, Л. В.; Shonia, L. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті здійснено спробу проаналізувати властивості правового порядку, особливе місце серед яких посідає міждисциплінарність. Визначено, що результатом міждисциплінарності юриспруденції та суспільних наук є не лише створення бінарних дисциплін, серед яких економіка права, а й усебічний аналіз уже існуючих правових феноменів, зокрема економічних властивостей правового порядку.
Шонія Л. В. Міждисциплінарність як потенціал економічного виміру правового порядку / Л. В. Шонія // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 208-214.
Keywords: право; економіка та право; правовий порядок; міждисциплінарність; економічні властивості правового порядку; экономика и право; правовой порядок; междисциплинарность; экономические свойства правового порядка; law; economics and law; legal order; interdisciplinary; economic features of the legal order