Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Дискретна математика" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни Григор’єва Т. І. "Дискретна математика". 2. Робоча програма навчальної дисципліни Григор’єва Т. І. "Дискретна математика". 3. Григор’єва Т.І. Методичні рекомендації з курсу «Дискретна математика» 4. Дискретна математика Опорний конспект. 5. Запитання Дискретна математика.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Дискретна математика" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: