Етика суддів - Грічун, Г. С. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена аналізу стандартів професійної етики суддів та працівників суду, дотримання яких має безпосередній вплив на формування громадської думки. Визначаються основні вимоги, яких мають дотримуватися представники судової гілки влади як під час виконання своїх професійних обов'язків, так і у своєму повсякденному житті.
Грічун Г. С. Етика суддів / Г. С. Грічун // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.189-190.
Keywords: суддівська етика; Кодекс суддівської етики; відновлення порушених прав; довіра; правосуддя; стандарти поведінки; тактовність та повага