Види та кримінально-правові ознаки злочинів у сфері земельних відносин - Тальянчук, І. С.; Тальянчук, И. С.; Talianchyk, I. S. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті розглянуті проблемні питання становлення та визначення поняття земельних злочинів. З різних поглядів та з опорою на нормативні акти проаналізовані земельні відносини як об'єкт злочинного посягання, форми посягання, мета та мотив їх, визначене коло суб'єктів злочинів у сфері земельних відносин.
Тальянчук І. С. Види та кримінально-правові ознаки злочинів у сфері земельних відносин / І. С. Тальянчук // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 659-668.
Keywords: злочини у сфері земельних відносин; екологічна безпека; приватизація; самовільне зайняття земельної ділянки; екологічна експертиза; преступления в сфере земельных отношений; экологическая безопасность; приватизация; самовольное занятие земельного участка; экологическая экспертиза; crimes in the field of the landed relations; ecological safety; privatizing; wilful employment of lot land; ecological examination