Обмеження при звільненні від відбування покарання з випробуванням і потерпілий від злочину - Митрофанов, І. І. (Одеса, 2018)
У статті досліджено спеціальний принцип звільнення від відбування покарання, врахування інтересів потерпілого, висвітлено теоретичні та прикладні проблеми дотримання цоьго принципу при звільненні від покарання.
Митрофанов І. І. Обмеження при звільненні від відбування покарання з випробуванням і потерпілий від злочину / І. І. Митрофанов // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 39-43.
Keywords: звільнення від покарання; звільнення від відбування покарання; принципи звільнення від покарання; врахування інтересів потерпілого; судове рішення