Установчо-номінаційні повноваження Верховної Ради України - Словська, І. Є.; Словская, И. Е.; Slovska, I. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Проаналізовано зміст установчо-номінаційних повноважень законодавчого органу державної влади. Виявлено недоліки правового регулювання окремих напрямків їх реалізації і запропоновано шляхи вдосконалення нормативних положень.
Словська І. Є. Установчо-номінаційні повноваження Верховної Ради України / І. Э. Словська // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 55-60.
Keywords: законодавчий орган державної влади; парламент; формування інститутів держави; законодательный орган государственной власти; парламент; формирование институтов государства; legislative body; the parliament; the formation of institutions of the state