Продовольча безпека України: удосконалення законодавства в умовах воєнних, євроінтеграційних та екологічних викликів : монографія - Григор’єва, Христина Антонівна; Григор’єва, Х. А.; Hryhorieva, Khrystyna A. (Луцьк : Вежа-Друк, 2024)
Монографію присвячено проблемам реформування законодавства про продовольчу безпеку в умовах воєнних, євроінтеграційних та екологічних викликів. Виявлені характерні тенденції розвитку вітчизняного права продовольчої безпеки, з урахуванням яких запропоновано шляхи вдосконалення законодавчого забезпечення цих відносин. Видання розраховане на широке коло науковців, викладачів, здобувачів юридичних закладів вищої освіти, а також усіх, хто цікавиться теоретичними та практичними питаннями продовольчої безпеки.
Григорʼєва Х. Продовольча безпека України: удосконалення законодавства в умовах воєнних, євроінтеграційних та екологічних викликів : монографія / Христина Григорʼєва. – Луцьк : Вежа-Друк, 2024. – 228 с.
Keywords: законодавства про продовольчу безпеку; продовольча безпека; продовольчий суверенітет; державне регулювання цін на продовольство; гідромеліоративна реформ; аграрне виробництво; сільськогосподарське виробництво; сталий розвиток; кліматичні зміни; землі сільськогосподарського призначення; біотехнології