Загальна характеристика структури обвинувального акта за чинним КПК України - Торбас Олександр Олександрович; Торбас Александр Александрович; Torbas Oleksandr O. (My University, 2014)
Стаття присвячена аналізу структури обвинувального акта за КПК України 2012 р. у порівняні із обвинувальним висновком за КПК України 1960 р.

Статья посвящена анализу обвинительного акта согласно УПК Украины 2012 г. В сравнении с обвинительным заключением согласно УПК Украины 1960 г.

This article analyzes elements of the indictment under the Criminal Procedure Code of Ukraine (2012) in comparison with the indictment under the Criminal Procedure Code of Ukraine(1960).
Торбас О. О. Загальна характеристика структури обвинувального акта за чинним КПК України / О. О. Торбас // «Юридичний вісник». – 2014. - №1. – С. 221-227.
Keywords: обвинувальний акт; структура обвинувального акта; обвинувальний висновок; обвинительный акт; обвинительное заключение; структура обвинительного акта; indictment; structure indictment