Щодо розуміння транснаціональної організованої злочинності - Ткаля, Олена Вікторівна; Ткаля, О. В.; Tkalia, Olena V. (Миколаїв : СПД Румянцева Г. В., 2019)
У статті проаналізовані національні і міжнародні нормативно-правові акти, в яких закріплені принципи, ознаки та механізми протидії транснаціональній організованій злочинності. Також проаналізовані ознаки даного виду злочинності, які наводять різні дослідники. Спираючись на законодавчі акти та роботи дослідників, наведено поняття транснаціональної організованої злочинності.
Ткаля О. В. Щодо розуміння транснаціональної організованої злочинності / О. В. Ткаля // Новітні кримінально-правові дослідження – 2019 : альманах наукових досліджень / за ред. О. В. Козаченка, О. М. Мусиченко. – Миколаїв : СПД Румянцева Г. В., 2019. – С. 74-84.
Keywords: транснаціональна організована злочинність; нормативно правові акти; конвенція; організована група; злочинна організація; ознаки; transnational organized crime; legal acts; convention; organized group; criminal organization; characteristics; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE