Політична комунікація в телевізійному інформаційному просторі - Таловська, Евеліна; Таловська, Е.; Talovska, Evelina (Національний університет «Одеська юридична академія», 2022)
У роботі були висвітлені особливості політичної комунікації в телевізійному інформаційному просторі, що сприяє дослідженню можливих вдосконалень прямого діалогу між владою та народом в умовах повномасштабного вторгнення. Розглянуті приклади політичної комунікації були відтворені в таких форматах як новини та ток-шоу, які демонструють плюси та мінуси спроб відтворення демократичних відносин.

The article highlighted the peculiarities of political communication in the television information space, which contributes to the study of possible improvements in the direct dialogue between the government and the people in the conditions of a full-scale invasion. The considered examples of political communication were reproduced in such formats as news and talk shows, which demonstrate the pros and cons of attempts to reproduce democratic relations.
Таловська Е. Політична комунікація в телевізійному інформаційному просторі / Евеліна Таловська // Журналістика та соціальні комунікації в контексті становлення громадянського суспільства в Україні і в світі: виклики, тенденції, перспективи : матер. Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 4 листопада 2022 р.) / наук. ред. В. Колкутіна, упоряд. Ю. Грушевська - Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. - С. 105-107.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; комунікація; влада; народ; політика; ток-шоу; новини; діалог; суб’єкт; communication; governance; nationality; politics; talk show; news; discussion; person