Правове регулювання криптовалют: чи на часі? - Голубєва, Неллі Юріївна (Одеса, 2017)
Правовий статус криптовалют не визначений у більшості країн світу, а якщо визначений, то поступово змі-нюється - йде активний пошук їх місця серед об’єктів цивільних прав. Стаття присвячена дослідженню поняття та функцій криптовалют, їх правової природи, зокрема місце серед об’єктів цивільних прав, шляхів правового регулювання їхобороту.
Голубєва Н. Ю. Правове регулювання криптовалют: чи на часі? / Н. Ю. Голубєва // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 26. – С. 22-28.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; криптовалюта; біткоїн; блокчейн; об’єкти цивільних прав; cryptocurrency; bitcoin; blockchain; objects ofcivil rights