Охорона праці : навчальний посібник - Пожарова, Оксана Вікторівна; Пожарова, О. В.; Пожарова, Оксана Викторовна; Pozharova, Oksana V. (Одеса, 2022)
Навчальний посібник підготовлено з метою надання, у першу чергу, допомоги здобувачам вищої освіти, які навчаються за спеціальністю «Менеджмент», у вивченні навчальної дисципліни «Охорона праці». До навчального посібника включено 5 тем, питання для самоконтролю, тестові завдання, список нормативно-правових актів та література. Велика увага приділяється аналізу останніх змін у чинному законодавстві, пов’язаних із проведенням реформи у сфері охорони праці, та міжнародних стандартів у сфері охорони праці. Цей навчальний посібник буде корисним для здобувачів вищої освіти, що отримують освіту з економічних, управлінських та правових спеціальностей, а також для аспірантів, науковців, усіх, хто цікавиться проблемами охорони праці.
Пожарова О. В. Охорона праці : навчальний посібник / О. В. Пожарова. - Одеса, 2022. - 86 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.18442
Keywords: охорона праці; фінансування охорони праці; охорона праці на підприємстві; індивідуальні засоби захисту; гігієнічна класифікація праці; охорона праці окремих категорій працівників; основи пожежної безпеки; державне управління охороною праці; labor protection; financing of labor protection; labor protection at the enterprise; individual protective equipment; hygienic classification of work; labor protection of certain categories of workers; basics of fire safety; state management of labor protection; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES