Сучасні тенденції розвитку управління морськими портами в транспортній інфраструктурі України - Попелюк, В. П.; Popelyuk, V. P. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті розглядаються: моделі управління морськими портами, механізм управління морськими портами, введений Законом України «Про морські порти України» від 17.05.2012 № 4709-VI, та шляхи вдосконалення управління морськими портами України.
Попелюк В. П. Сучасні тенденції розвитку управління морськими портами в транспортній інфраструктурі України / в. П. Попелюк // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 385-390.
Keywords: порт; морський порт; управління портом; сфера господарювання; морской порт; управление портом; сфера хозяйствования; port; port management; management sphere