Щодо порядку розрахунку та сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове соціальне страхування для певних категорій платників - Петренко, Г. О.; Петренко, Г. А.; Petrenko, H. O.; Білоус, О. Ю.; Білоус, О. Ю.; Bilous, O. Yu.; Білоус, Д. В.; Белоус, Д. В. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016)
Статтю присвячено розгляду процедури обчислення та сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування для окремих категорій платників цього податку, передбачених п. п. 4, 5 ст. 4 Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування".

Относительно порядка расчета и уплаты единого взноса на общеобязательное социальное страхование для определенных категорий плательщиков. Статья посвящена рассмотрению процедуры исчисления и уплаты единого взноса на общеобязательное государственное социальное страхование для отдельных категорий плательщиков данного налога, предусмотренных п. п. 4, 5 ст. 4 Закона Украины "О сборе и учете единого взноса на общеобязательное государственное социальное страхование".

Regarding the procedure for calculating and paying a single fee for obligatory social insurance for certain categories of taxpayers. The article deals with the procedure for calculating and paying a single fee for obligatory state social insurance for certain categories of payers of this tax, provided for in paragraphs 4 and 5 of article 4 of the Law of Ukraine “On the collection and accounting of a single fee for obligatory state social insurance”.
Петренко Г. О. Щодо порядку розрахунку та сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове соціальне страхування для певних категорій платників / Г. О. Петренко, О. Ю. Білоус, Д. В. Білоус // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016. – Вип. 77. – С. 154-158.
Keywords: оподаткування; єдиний соціальний внесок; соціальне страхування; налогообложение; единый социальный взнос; социальное страхование; tax; single social contribution; social insurance