Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Безпека програм та даних» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Безпека програм та даних» Йона Лариса Григорівна. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Безпека програм та даних» Йона Лариса Григорівна.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Безпека програм та даних» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026.