Права человека и особенности их защиты в социуме - Голдырева, К. В. (Одеса:Фелікс, 2013)
В статті розглянуто права людини і особливості їх захисту в соціумі. Особливу увагу приділено дослідженню питання розвитку прав людини та їх захисту в соціумі.
Голдырева К. В. Права человека и особенности их защиты в социуме / К. В. Голдырева // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.411-413.
Keywords: права людини; адвокат; адвокатська діяльність; міжнародні організації з захисту прав людини; право