Кримінальна розвідка як системний елемент комплексної моделі поліцейської діяльності - Албул, Сергій; Албул, С.; Albul, Serhii (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Розглянуто проблемні аспекти становлення в Україні кримінальної розвідки, як сучасної форми реалізації правоохоронної функції держави. Акцентовано увагу на аналітичній складовій кримінальної розвідки як системного елементу комплексної (ре– та проактивної) моделі поліцейської діяльності. The problematic aspects of the formation of criminal intelligence in Ukraine as a modern form of implementing the law enforcement function of the state are considered. Attention is focused on the analytical component of criminal intelligence as a systemic element of a complex (re– and proactive) model of police activity.
Албул С. Кримінальна розвідка як системний елемент комплексної моделі поліцейської діяльності. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози : збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 372-376. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33623
Keywords: аналітика; аналітичний продукт; кримінальна розвідка; моделі поліцейської діяльності; оперативно–розшукова діяльність; analytics; analytical product; criminal intelligence; police activity models; operational and investigative activities