Стратегія розвитку України та регіональна специфіка : навчально-методичний посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти - Кормич, Л. І.; Кормич, Людмила Іванівна; Краснопольська, Т. М.; Пехник, А. В.; Пехник, Алевтина Валентинівна; Краснопольська, Тетяна Миколаївна (Одеса, 2022)
Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти, які вивчають дисципліну «Стратегія розвитку України та регіональна специфіка». У навчально-методичному посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій та практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, перелік тем доповідей та презентацій, а також список рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до освітніх програм вищої освіти за спеціальністю 052 «Політологія» і рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.
Кормич Л. І. Стратегія розвитку України та регіональна специфіка : навчально-методичний посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти / Л. І. Кормич, Т. М. Краснопольська, А. В. Пехник ; НУ "ОЮА"; каф. політ. теор. – Одеса, 2022. – 59 с. - Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.19098.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; політична стратегія; державотворення; реформи; демократизація суспільного життя; гендерна рівність; система публічного управління; економічний розвиток; розвиток людського капіталу; національно-культурна політика; політика історичної пам’яті; корупція; розвиток регіонів; регіональна політика; зовнішньополітичний курс сучасної України