Формування дохідної частини місцевих бюджетів: проблеми та шляхи подолання - Нікітіна, Л. О.; Блащук, Н. І. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті досліджено формування дохідної частини місцевих бюджетів. Проаналізовано склад і структуру доходів місцевих бюджетів України. Виявлено основні проблеми формування дохіднї частини місцевих бюджетів України. Зроблено висновки щодо необхідності удосконалення процесу формування дохідної частини місцевих бюджетів.
Нікітіна Л. О., Блащук Н. І. Формування дохідної частини місцевих бюджетів: проблеми та шляхи подолання / Л. О. Нікітіна., Блащук Н. І. // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.87-89.
Keywords: доходи місцевих бюджетів; місцеві органи влади; власні доходи; міжбюджетні трансферти; податкові надходження; місцеві бюджети; місцеві податки та збори