Зародження та еволюція адвокатського ораторського мистецтва: історико-правовий аспект - Афоніна, Є. Л. (Одеса: Фелікс, 2013)
В даній роботі розкрито і встановлено історичні факти та проаналізовано еволюційний розвиток адвокатського ораторського мистецства, усвідомлено його необхідність в професійній діяльності адвоката.
Афоніна Є. Л. Зародження та еволюція адвокатського ораторського мистецтва: історико-правовий аспект / Є. Л. Афоніна // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.11-14.
Keywords: адвокатське ораторське мистецтво; професійна діяльність адвоката; ораторське мистецтво; сучасна адвокатура; історичний розвиток адвокатського ораторського мистецтва