Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Іноземна мова за професійним спрямуванням", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни "Іноземна мова за професійним спрямуванням" загальний Громовенко Вікторія Володимирівна. 2. Силабус навчальної дисципліни "Іноземна мова за професійним спрямуванням" Громовенко Вікторія Володимирівна. 3. Питання до модульного контролю. 4. Тематика та питання до самостійної підготовки та індивідуальних завдань. 5. Тест. 6. Питання до практичних занять. 7. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Іноземна мова за професійним спрямуванням", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29189