Розгляд судами справ про усиновлення у світлі ратифікації Європейської конвенції про усиновлення дітей - Стоянова, Т. А.; Stoyanova, T. A. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті розглядаються законодавчі перетворювання правового регулювання усиновлення, що відбулися у законодавстві України відповідно до ратифікованої Європейської конвенції про усиновлення дітей. Увагу приділено дослідженню оновлених умов усиновлення, новим поняттям, що вводяться до вітчизняного законодавства.
Стоянова Т. А. Розгляд судами справ про усиновлення у світлі ратифікації Європейської конвенції про усиновлення дітей / Т. А. Стоянова // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 371-375.
Keywords: усиновлення; Європейська конвенція; судовий розгляд; усиновление; Европейская конвенция; судовое рассмотрение; adoption; European Convention; juridical review