Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "НАССР", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) Власюк Карина Вікторівна. 2. Робоча програма HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) Власюк Карина Вікторівна. 3. Власюк Карина Вікторівна. НАССР : Навчальний посібник [Електронне видання] / факультет менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму. Міжнародний гуманітарний університет. Одеса. 2024. 75 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "НАССР", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29264