Кримінально-виконавче право - Федчун, Наталія Олександрівна; Федчун, Наталья Александровна; Fedchun, Nataliia O. (Одеса, 2020)
У навчально-методичному посібнику висвітлено основні проблеми кримінально-виконавчого права України. Навчальний курс «Кримінально-виконавче право» сфокусований на поглибленому вивчені фундаментальних основ кримінології, теорії та практики протидії злочинності. В межах курсу розглядається характеристика кримінально-виконавчої системи України, правова регламентація виконання та відбування кримінальних покарань, зокрема ознайомлення з поняттям та предметом кримінально-виконавчого права; змістом правового статусу засуджених та персоналу органів і установ виконання кримінальних покарань; особливостями виконання кримінальних покарань; організації праці та освіти засуджених; заходів соціально-психологічної роботи із засудженими; підставами та порядком звільнення від відбування кримінального покарання та здійснення постпенітенціарного впливу на засуджених тощо. У посібнику наводяться методики підготовки до занять, практичні завдання, перелік навчальних тем та питань для підготовки до екзаменів. Розраховано на студентів закладів вищої освіти.
навчально-методичний посібник
Федчун Н. О. Кримінально-виконавче право: навчально-методичний посібник [Електронний ресурс] / Н. О. Федчун. - Одеса, 2020. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.12335
Keywords: кримінально-виконавче право; кримінологія; статус засуджених; навчально-методичний посібник; уголовно-исполнительное право; криминология; статус осужденных; учебно-методическое пособие; criminology; criminal executive law; status of prisoners; manual