Кіберагресія як психологічний феномен в дослідженнях закордонних вчених - Білюченко, Ю.М. (Одеса, 2022)
Робота містить теоретичне узагальнення актуальної наукової проблеми, пов'язаної з дослідженнями закордонних вчених в області кіберагресії як психологічного феномену. Доведено, що віртуальне середовище є плацдармом для розвитку агресії, це дозволяє констатувати,що для науковців є вкрай важливим дослідити основоположні маркери кіберагресії та запропонувати шляхи її попередження, особливо у підлітковому середовищі.
Білюченко Ю.М. Кіберагресія як психологічний феномен в дослідженнях закордонних вчених / Ю.М. Білюченко // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.26-30. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: кіберагресія; інтернет; віртуальна комунікація; підлітки; агресивна поведінка; інформаційна безпека дитини