Adaptive Hybrid Policing Model (AHPM) як інформаційноаналітичний стандарт протидії організованій злочинній діяльності в умовах воєнного стану - Кубаєнко, Андрій; Kubaienko, Andrii (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
Adaptive Hybrid Policing Model (AHPM) розглядається як інтегративний інформаційно-аналітичний стандарт протидії організованій злочинній діяльності в умовах воєнного стану. Обґрунтовано, що імплементація AHPM підвищує ефективність протидії організованій злочинності, зміцнює стійкість безпекової інфраструктури та сприяє гармонізації поліцейського менеджменту з європейськими стандартами в умовах воєнних і поствоєнних трансформацій. Adaptive Hybrid Policing Model (AHPM) is considered an integrative information-analytical standard for countering organized criminal activity under martial law. It is substantiated that the implementation of AHPM enhances the effectiveness of combating organized crime, strengthens the resilience of the security infrastructure, and promotes the harmonization of police management with European standards during wartime and post-war transformations.
Adaptive Hybrid Policing Model (AHPM) as an information and analytical standard for combating organized crime under martial law
Кубаєнко А. Adaptive Hybrid Policing Model (AHPM) як інформаційноаналітичний стандарт протидії організованій злочинній діяльності в умовах воєнного стану / А. Кубаєнко // Експертне забезпечення розслідування організованої злочинності: міжнародний досвід та національна практика : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. м. Одеса, 27 листоп. 2025 р.=Expert Support in the Investigation of Organized Crime: International Experience and National Practice : Proceedings of the International Scientific and Practical Conference (Odesa, 27 November 2025) / [орг. комітет: С. Ківалов, М. Аракелян, О. Катарага, Д. Кішко, Д. Колодін, А. Колодіна, Л. Аркуша та ін.] ; Нац. ун-т Одеськ. юрид. акад. кафедра криміналістики, суд. експертиз та поліграф. ; Нац. центр суд. експерт. при Міністер. юстиц. Респуб. Молдова ; Одеськ. Наук.-дослідн. ін-т суд. експер. Міністер. юстиції України. - Одеса : НУ «ОЮА», 2025. - С. 294-297. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31207
Keywords: поліцейська діяльність; організована злочинність; інформаційно-аналітичне забезпечення; воєнний стан; policing; organized crime; information and analytical support; martial law