Форми адміністративно-правової діяльності правоохоронних органів - Петров, В. Г.; Petrov, V. H. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
У статті проаналізовано наукові позиції щодо виділення форм адміністративно-правової діяльності правоохоронних органів. Виведено авторську класифікацію форм адміністративно-правової діяльності правоохоронних органів, комплексно охарактеризовано кожну з них.
Петров В. Г. Форми адміністративно-правової діяльності правоохоронних органів / В. Г. Петров // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 16 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. - С. 442-447.
Keywords: правоохоронні органи; адміністративно-правова діяльність; форми адміністративно-правової діяльності; органи системи МВС; громадська безпека; правоохранительные органы; административно-правовая деятельность; формы административно-правовой деятельности; органы системы МВД; общественная безопасность