Генезис та сучасний стан адвокатури в США - Касаткін, В. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті охарактеризовано особливості становлення ринку юридисних послуг Сполучених Штатів Америки, його структури та механізмів функціонування. Визначено основні фактори, які впливають на тенденції розвитку адвокатури США.
Касаткін В. В. Генезис та сучасний стан адвокатури в США / В. В. Касаткін // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 457-460.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; адвокатура; система адвокатури; юридична допомога; США; адвокатура США