Місце демократичних ідеалів в політичній культурі української козацікої старшини у другій половині XVII - XVIII ст. - Горяга, О.В.; Горяга, О.В.; Gorjaga, O. (Одеса, 2012)
In the article historical-law aspects of forming in political culture of ukrainian cossacks foremen of difﬁ cult attitude toward the ideals of democracy are examined, which renders inﬂ uence on contemporary processes of democratic state construction in Ukraine.
Горяга О.В. Місце демократичних ідеалів в політичній культурі української козацікої старшини у другій половині XVII - XVIII ст. / О.В.Горяга //Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / гол. ред. С. В. Ківалов ; відп. за вип. Л. І. Кормич. – Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія" : Південноукраїнський центр гендерних проблем, 2012. – Вип. 47. С. 266 - 277.
Keywords: Політична культура українського козацтва; Політика козацької старшини у другій половині XVII - XVIII cт.; Демократичні ідеали української старшини у другій половині XVII - XVIII ст.; Козацька держава; Козацкое государство; Демократические идеалы украинской старшины во второй половине XVII - XVIII ст.; Политика козацкой старшины во второй половине XVII - XVIII ст.; Политическая культура украинского козачества; The political culture of Ukrainian Cossacks; Policy Cossack elders in the second half XVII - XVIII Art.; Democratic ideals Ukrainian officers in the second half XVII - XVIII Art.; Cossack state