Правове забезпечення адвокатської таємниці: зарубіжний досвід - Бака, Е. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті досліджується досвід правового регулювання адвокатської таємниці в зарубіжних країнах. Окреслюється низка проблем, пов'язаних зі встановленням меж адвокатської таємниці та відповідальності за її розголошення в міжнародних актах і зарубіжному законодавстві. Аналізуються напрями можливої та доцільної імплементації зарубіжного досвіду у вітчизняну правову систему.
Бака Е. В. Правове забезпечення адвокатської таємниці: зарубіжний досвід / Е. В. Бака // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 448-450.
Keywords: адвокат; професійна таємниця; адвокатська таємниця; конфіденційна інформація; зарубіжний досвід; правове регулювання