Комунікативне навантаження риторичних запитань (на матеріалі англомовної художньої прози) - Сітко, А. В.; Сітко, Алла Василівна; Sitko, A. V.; Струк, І. В.; Струк, Ірина Василівна; Struk, I. V. (Одеса, 2017)
Стаття присвячена дослідженню комунікативної складової частини риторичного запитання та його структури в англійській мові. У роботі проаналізовано ступінь комунікативного навантаження риторичних конструкцій серед інших типів питальних речень.

The given article deals with the investigation of the communicative constituent of the rhetorical question and its structure in the English language. The degree of communicative loading of rhetorical questions among other types of interrogatives is being analyzed in the article.
Сітко А. В. Комунікативне навантаження риторичних запитань (на матеріалі англомовної художньої прози) / А. В. Сітко, І. В. Струк // Одеський лінгвістичний вісник.– 2017. – Вип. 9. – Т.1. – С. 231-235.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; інтерогативні конструкції; комунікативна семантика; розповідне речення; риторичне запитання; interrogative constructions; communicative semantics; declarative sentence; rhetorical question