Міжнародні стандарти забезпечення прав і законних інтересів дитини та їх імплементація в законодавство України - Дрозд, О. Ю.; Дрозд, А. Ю.; Drozd, О. Yu.; Хуторянська, Т. В.; Хуторянская, Т. В.; Khutorianska, T. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
У статті здійснено аналіз міжнародних стандартів забезпечення прав і законних інтересів дитини та їх імплементація в законодавство України. Авторами наголошено актуальність використання вказаних стандартів в українське законодавство.

Международные стандарты обеспечения прав и законных интересов ребенка и их имплементация в законодательство Украины. В статье осуществлен анализ международных стандартов обеспечения прав и законных интересов ребенка и их имплементация в законодательство Украины. Авторами отмечено актуальность использования вышеуказанных стандартов в украинском законодательстве.

International standards guaranteeing the rights and legitimate interests of the child and their implementation in the legislation of Ukraine. In this scientific article analyzes the international standards of the rights and legitimate interests of the child and their implementation in the legislation of Ukraine. The authors stressed the relevance of the use of the above standards in Ukrainian legislation.
Дрозд О. Ю. Міжнародні стандарти забезпечення прав і законних інтересів дитини та їх імплементація в законодавство України / О. Ю. Дрозд, Т. В., Хуторянська // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. – Вип. 75. – C. 255-261.
Keywords: стандарти; забезпечення прав дитини; законі інтереси дитини; імплементація; законодавство; стандарты; обеспечение прав ребенка; законные интересы ребенка; имплементация; законодательство; standards; ensuring the rights of the child; child’s legal interests; implementation of legislation