Практикум з дисципліни «Маркетингове ціноутворення» для студентів ІV курсу денної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «ІТ-менеджмент та маркетинг» - Клєвцєвич, Наталія Анатоліївна (Одеса : НУ «ОЮА», 2024)
Практикум з дисципліни «Маркетингове ціноутворення» спрямований на розуміння та вдосконалення навичок встановлення цін на товари та послуги в сучасному ринковому середовищі. Студенти матимуть можливість вивчити інструменти для аналізу ринкових даних та прогнозування попиту, дослідження конкурентної ситуації, встановлення оптимальних цін з урахуванням стратегій маркетингу та прибутковості. Крім теоретичних знань, учасники будуть залучені до вирішення реальних кейсів та практичних завдань, що допоможе їм засвоїти навички роботи з ціноутворенням у різних сферах бізнесу. Практичний характер курсу дозволить учасникам отримати практичний досвід, який можна буде застосувати в реальній практиці в майбутньому.
Клєвцєвич Н. А. Практикум з дисципліни «Маркетингове ціноутворення» для студентів ІV курсу денної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «ІТ-менеджмент та маркетинг» [Електронне видання] / Н. А. Клєвцєвич ; кафедра кібербезпеки НУ «Одеська юридична академія». - Одеса : НУ «ОЮА», 2024. - 46 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29784
Keywords: формування цінової політики; ціни; чинники маркетингового ціноутворення