Загальна характеристика заходів запобігання та протидії корупції - Яцків, Ірина Ігорівна; Яцкив, Ирина Игоревна; Yatskiv, Iryna I. (My University, 2009)
Корупція на сучасному етапі соціально-економічного розвитку є однією з глобальних проблем які призводять до деформації соціальних цінностей, правової культури та нераціонального розподілу соціальних благ, можливостей і результатів економічною діяльності, що заподіює шкоду державі і становленню громадянського співтовариства.

Коррупция на современном этапе социально-экономического развития есть одной из глобальных проблем которые приводят к деформации социальных ценностей, правовой культуры и нерационального распределения социальных благ, возможностей и результатов экономичной деятельности, что причиняет вред государству и становлению гражданского сообщества.

Corruption on the modern stage of socio-economic development is one of global problems, which result in deformation of public values, legal culture and law distributing of public benefits, possibilities and results of economic activity, which inflicts considerable harm to forming of institutes of the state, to becoming of civil society..
Яцків І. І. Загальна характеристика заходів запобігання та протидії корупції / І. І. Яцків // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України, ОНЮА. – Одеса : Фенікс, 2009. – Вип. 38. – С. 367-372.
Keywords: протидія корупції в Україні; корупційні правопорушення; антикорупційна експертиза; корупція; противодействие коррупции в Украине; коррупционные правонарушения; антикоррупционная экспертиза; коррупция; combating corruption in Ukraine; corruption; corruption offenses; anti-corruption expertise