Адміністрування та захист баз та сховищ даних : методичні вказівки (для бакалаврів галузі знань 12 «Інформаційні технології», спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» факультету кібербезпеки та інформаційних технологій) - Василенко Микола Дмитрович; Манаков Сергій Юрійович; Слатвінська Валерія Миколаївна (Одеса : [б. в.], 2024)
Методичні вказівки з курсу «Адміністрування та захист баз та сховищ даних» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, питань для самоконтролю, завдань для самостійної роботи, переліку рекомендованих джерел. Вивчення дисципліни «Адміністрування та захист баз та сховищ даних» надасть знання і навички здобувачам щодо ефективного управління базами даних, забезпечення їх безпеки, вчасного резервного копіювання та відновлення даних. Матеріали призначені для здобувачів факультету кібербезпеки та інформаційних технологій Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки».
Василенко М. Д. Адміністрування та захист баз та сховищ даних : метод. вказів. (для бакалаврів галузі знань 12 «Інформаційні технології», спец. 122 «Комп’ютерні науки» факультету кібербезпеки та інформаційних технологій) [Електронне видання] / М. Д. Василенко, С. Ю. Манаков, В. М. Слатвінська ; кафедра кібербезпеки НУ «ОЮА». - Одеса, 2024. - 30 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27679