Сучасна юридична освіта: досвід минулого – погляд у майбутнє - (:unkn) unknown (My University, 2016)
Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна юридична освіта: досвід минулого – погляд у майбутнє» відображає результати наукового і практичного розгляду проблем вдосконалення вищої юридичної освіти, впровадження інноваційних освітніх технологій, апробації навчальних і наукових розробок, обміну досвідом, знаннями і практиками щодо проблем реформування вищої правничої освіти. Приділено увагу основним новаціям проекту Концепції розвитку юридичної освіти України, презентованого Міністерством освіти і науки України спільно з Міністерством юстиції України та за підтримкою Координатора проектів ОБСЄ в Україні і Проекту USAID «Справедливе правосуддя». Видання буде корисним для науковців і студентів вищих юридичних навчальних закладів, а також юристів-практиків, які цікавляться проблемами реформування вищої юридичної освіти. Матеріали конференції можуть бути корисними як у навчальному процесі, так і в практичній діяльності.
Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції
Сучасна юридична освіта: досвід минулого – погляд у майбутнє : зб. матер. Міжнар. наук-практ. конф. (м. Одеса, 21 жовтня 2016 р.) / відп. ред. д.ю.н., доц. Г. У. Ульянова; Національн. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса, 2016.
Keywords: юридична освіта; викладання правничих дисциплін; правнича професія; державне замовлення; магістратура; вища освіта; фахова підготовка; отримання юридичної освіти; юридична наука; дистанційне навчання; юридическое образование; преподавания юридических дисциплин; юридическая профессия; государственный заказ; магистратура; высшее образование; профессиональная подготовка; получение юридического образования; юридическая наука; дистанционное обучение; legal education; teaching of Legal Disciplines; Legal profession; government order; magistracy; Higher Education; professional training; obtaining legal education; jurisprudence; Distance Learning