Доступність ліків у контексті пандемії COVID-19 - Харитонова, Олена Іванівна (Одеса: Фелікс, 2021)
Стаття присвячена дослідженню сутності поняття доступність ліків під час пандемії коронавірусу, та права на медичну допомогу як особистого права, зокрема в частині поінформованості пацієнта, а також визначенню можливості ефективної реалізації такого його складника , як права пов'язаного з інформованою згодою пацієнта в умовах хвороби COVID-19.
Харитонова О. І. Доступність ліків у контексті пандемії COVID-19 / О. І. Харитонова // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 139-143.
Keywords: пацієнт; медична допомога; пандемія COVID-19; реімбурсація; доступність лікарських засобів; програма "Доступні ліки"; проект Є ЛІКИ