Адвокатська таємниця в кримінальному процесі - Ткаченко, В. В. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті розглядаються питання, пов'язані з особливостями правового регулювання адвокатської таємниці в кримінальному процесі. Визначений суб'єкт адвокатської таємниці, часові межі її збереження.
Ткаченко В. В. Адвокатська таємниця в кримінальному процесі / В. В. Ткаченко // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 260-262.
Keywords: адвокатська таємниця; адвокат; конфіденційність; інформація; професійна таємниця; конфідеційна інформація