До питання про кваліфікацію масових заворушень в окремих зарубіжних країнах: деякі попередні роздуми - Кузьмін, Е. Е. (Одеса, 2018)
В статті розглядаються актуальні питання про кваліфікацію масових заворушень в окремих зарубіжних країнах , проводяться деякі попередні роздуми.
Кузьмін Е. Е. До питання про кваліфікацію масових заворушень в окремих зарубіжних країнах: деякі попередні роздуми / Е. Е. Кузьмін // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 127-130.
Keywords: масові заворушення; протидія злочинності; правоохоронні органи; поліція; зарубіжні країни