Микола Юхимович Чижов про статус та призначення енциклопедії права - Дзевелюк, Андрій Володимирович (My University, 2013)
В даній статті досліджується внесок М. Ю. Чижова в науку «енциклопедія права», основні ідеї, а також визначення вченого цієї науки і порівняння його з визначеннями інших вчених того часу.

В данной статье исследуется вклад Н. Е. Чижова в науку «энциклопедия права», основные идеи, а также определение ученного этой науки и сравнение его с определениями других ученных того времени.

This article explores the contribution of N. E. Tchizhov's in science «encyclopedia of law», the basic ideas and scientists definition of this science and its comparison with the definitions of other scientists of that time.
Keywords: «енциклопедія права»; енциклопедія; право; Mykola Yukhymovych Chyzhov; "encyclopedia of law"; Микола Юхимович Чижов; encyclopedia; right; law; «энциклопедия права»; право; энциклопедия; Николай Ефимович Чижов