Роль нормопроектування в конституційному праві держави - Чернолуцкий, Р. В.; Chernolutskyy, R. V.; Чорнолуцьки, Р. В. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Стаття присвячена дослідженню ролі, значення та особливостей нормопроектування (нормопроектної, законопроектної діяльності) в конституційному праві держави.
Чорнолуцький Р. В. Роль нормопроектування в конституційному праві держави / Р. В. Чорнолуцький // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 40-52.
Keywords: конституційне право; конституційне право як профілююча галузь національного права; конституційне право як базова галузь національного права; нормопроектна (законопроекта) діяльність; конституционное право; конституционное право как профилирующая отрасль национального права; конституционное право как базовая отрасль национального права; нормопроектная (законопроектная) деятельность; constitutional law; constitutional law as profiling branch of national law; constitutional law as the basic industry of national law; lawmaking activity