Сучасна система мас-медіа як умова досягнення соціального консенсусу - Хлівнюк, Тетяна Петрівна (My University, 2013)
У статті розглядається мас-медіа як невід’ємна складова політичного процесу, як умова досягнення консенсусу між владою та пересічними громадянами.

В статье рассматриваются масс-медиа как неотъемлемая составляющая политического процесса, как условие достижения консенсуса между властью и рядовыми гражданами.

In the article the mass-media as inalienable constituent of political process, as condition of achievement of consensus between power and ordinary citizens are examined.
Keywords: мас-медіа; політичний процес; політична взаємодія; соціальний консенсус; СМИ; политический процесс; политическое взаимодействие; социальный консенсус; mass media; political process; political cooperation; social consensus