Головні засади формування регіональних інноваційних комплексів - Гусєва, Світлана Олексіївна; Журавльова, Тетяна Олександрівна (My University, 2009)
В статье рассмотрены основы формирования региональных инновационных комплексов и определено их место в экономике Украины. Обоснованы пути совершенствования инновационной инфраструктуры страны и регионов.

The article throws light upon the grounds of innovation complexes formation; it defines their place in economics of Ukraine. The authors give grounds for the ways of the country’s and the regions’ innovation infrastructure improvement.
Гусєва С.О., Журавльова Т.О. Головні засади формування регіональних інноваційних комплексів / С.О. Гусєва, Т.О.Журавльова // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (керівник авт. кол.), Л. І. Кормич (ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; ОНЮА, Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса, 2009. – Вип. 37. – С. 260-265.
Keywords: регіональні інноваційні комплекси; економіка України; інноваційна інфраструктура; інноваційний розвиток; региональные инновацинные комплексы; экономика Украины; инновационная инфраструктура; инновационное развитие; regional innovatsinnye complexes; Ukraine's economy; innovation infrastructure; innovative development