Аналіз даних та комп’ютерна статистика: методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів - Григор’єва, Т. І.; Соловська, І. М.; Григор’єва, Тетяна Ігорівна; Соловська, Ірина Миколаївна (Одеса, 2024)
Методичні рекомендації з курсу «Аналіз даних та комп’ютерна статистика» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для студентів Міжнародного гуманітарного університету, які в магістратурі вивчають галузь знань - 11 Математика та статистика. Вивчення дисципліни «Аналіз даних та комп’ютерна статистика» сприятиме залученню здобувачів до науково-дослідницької діяльності та підготовки ними публікацій, кваліфікаційних й інших наукових робіт.
Григор’єва Т. І. Аналіз даних та комп’ютерна статистика : метод. реком. для самост. роботи здобувачів [Електронне видання] / Т. І. Григор’єва, І. М. Соловська ; Кафедри комп’ютерних наук та інформаційних технологій Міжнар. гуманітар. ун-ту. – Одеса, 2024. – 50 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28237
Keywords: Основні етапи статистичного аналізу; Перевірка гіпотез; Дисперсійний аналіз; Кореляційний аналіз; Багатовимірний статистичний аналіз