Роль адвоката в решении конституционного конфликта - Плетнева, М. В. (Одеса:Фелікс, 2013)
В статті проаналізовано і визначено конституційно-правовий статус адвокатури України, роль адвоката в рішенні конституційного конфлікту. Досліджено взаємовідносини адвокатури з органами судової влади, обгрунтовано існування інституту правової допомоги адвоката.
Плетнева М. В. Роль адвоката в решении конституционного конфликта / М. В. Плетнева // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.249-251.
Keywords: адвокатура; адвокатська діяльність; конституційний конфлікт; Закон України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність"; Конституція України; конституційно-правовий статус адвокатури